Studio Néau

live
Zurück

SHQIPRIM THAQI
Echoes from Albania: Rock

23.03.2024 16.00

TRACKLIST:

[00:04] ANDOS – VERI DHE JUG
[02:57] JERICHO – ALI PASHA I JANINES
[06:25] ZERO ZERO GENTI – 7 VITE
[10:41] SHPAT DEDA – SHKENDIJE
[15:48] THE FREELANCERS – PSE
[19:09] ASGJE SIKUR DIELLI – MA LEHTE PA DHIMBJE
[22:18] ZANI BAND – THIRRE MENDJEN
[25:41] HUMUS – S‘KA
[22:34] RENIS GJOKA FT. EUGENT BUSHPEPA – THYEJ QAFEN
[31:31] ALEKSANDER GJOKA – VALSI I LUMTURISE
[35:21] PEPPA MARRITI BAND – NJE PETRIT
[37:53] ANDOS – MA E MIRA N‘BOTE
[41:52] HUMUS – AMEBA
[45:18] MADMAN’S CHOICE – XHAMADANI VIJA VIJA
[48:38] JERICHO – TOMLIN E NONES
[51:43] TROJA – VENDI IM
[55:25] EUGENT BUSHPEPA – JAKUP FERRI